Plus redt kerstontbijt De Sleutel

Morgenochtend zou er een kerstontbijt zijn op De Sleutel. In plaats al van de jaarlijkse kerstviering ’s avonds op de basisschool. Dit om onnodige verplaatsingen te voorkomen op en rond het schoolgebouw aan de Bakkerskamp. De kinderen en hun ouders hoefden zo niet in de avond nog een keer terug naar school te komen.

 

SCHALKHAAR – Toen minister-president Mark Rutte maandagavond bekend maakte dat de scholen vanaf woensdag moesten sluiten, werd er op De Sleutel snel geschakeld. De OR van De Sleutel zocht snel contact met Joffrey ter Horst, eigenaar van onze lokale Plus aan de Pastoorsdijk.

 

Joffrey heeft maandagavond vervolgens voor alle 200 leerlingen en docenten van De Sleutel de benodigde spullen verzameld, zodat er dinsdagochtend voor alle leerlingen vervroegd een fantastisch kerstontbijt klaar stond!

 

Mede door het snelle schakelen van de school en het harde werk van Joffrey, hebben de leerlingen van basisschool De Sleutel dit jaar toch nog gezellig en gezamenlijk kunnen afsluiten op hun laatste schooldag voor de lockdown. Wat een fijne samenwerking in ons mooie dorp Schalkhaar!

Deel via

Geef een reactie