Overname tandartspraktijk Henk Rensink

Tandarts Henk Rensink draagt zijn praktijk aan de Kolkmansweg per 1 april a.s. over aan een nieuwe tandarts: Luciana Ribeiro. Na meer dan 30 jaar toegewijde dienstverlening heeft Rensink besloten dat het tijd is om het stokje door te geven aan een nieuwe generatie die zijn werk kan voortzetten en de zorg voor zijn cliënten kan blijven garanderen.

SCHALKHAAR – ,,Het is voor mij altijd een genoegen geweest om u te ontmoeten en te helpen bij uw tandheelkundige zorgbehoeften”, schrijft Rensink in een mail aan zijn cliënten. ,,Ik wil u bedanken voor uw vertrouwen en loyaliteit in de afgelopen jaren en ik ben dankbaar voor alle mooie herinneringen die we samen hebben gedeeld.”

Rensink begrijpt dat de overdracht van zijn tandartspraktijk enige bezorgdheid kan veroorzaken, maar stelt zijn cliënten gerust: ,,Mijn opvolgster is Luciana Ribeiro, een professionele en ervaren tandarts. Ze is in Portugal afgestudeerd en heeft inmiddels drie jaar werkervaring in Nederland. Ik heb er alle vertrouwen in dat u en uw gebit bij haar in goede handen zullen zijn.”

Overgang
Tandarts Rensink blijft voorlopig nog 1,5 dag per week werkzaam in de praktijk. ,,Ik zal deze dagen blijven werken om de overgang soepel te laten verlopen. Daarnaast zal ik ook beschikbaar zijn voor eventuele vragen of opmerkingen die u heeft over de overdracht of uw behandeling.” De assistentes Simone, Terry, Danielle, Esther en Reinette zullen gewoon in de praktijk werkzaam blijven.

,,Ik ben van plan de hoge normen van tandheelkundige zorg te behouden die u van deze kliniek gewend bent”, neemt opvolgster Luciana Ribeiro zich voor. ,,Ik ben toegewijd aan het opbouwen van sterke relaties met elk van mijn patiënten en het bieden van gepersonaliseerde zorg die aan uw individuele behoeften voldoet.” De praktijk gaat verder onder de naam Tandartspraktijk Schalkhaar.

Meer info op tandartspraktijkrensink.nl

Deel via

Geef een reactie