Opening Schalkwaar Vintage & Coffee vertraagd

Half december 2021 schreven we over de komst van Schalkwaar Vintage & Coffee in het oude pand van drukkerij Evers en Mediaburo Schoppema aan de Pastoorsdijk. Initiatiefnemer Ahinoamsorgh sprak toentertijd de verwachting uit dat de activiteiten per februari 2022 zouden kunnen starten. De werkzaamheden hebben echter vertraging opgelopen en de opening kan nog wel drie maanden op zich laten wachten.

 ,,We hebben wat vertraging gehad met gemeente en buren, maar dat is nu oke”, laat Richard Prins namens Ahinoamsorgh desgevraagd weten. ,,Vandaag is de belettering aangebracht en de komende tijd gaan we met bewoners slopen, schilderen en weer opbouwen. En daarna inrichten en openen. Maar dat kan naar verwachting nog wel drie maanden duren.”

Volgens de plannen van Ahinoamsorgh moeten er onder het dak van Schalkwaar aan de Pastoorsdijk een coffeecorner, vintage kledingwinkel en kringloophal komen. De werkzaamheden en activiteiten moeten straks volledig gerund gaan worden door bewoners. Schalkwaar wordt in die zin een mooie locatie voor hun werkplaats en dagbesteding.

(foto’s: Ahinoamsorgh)

 

 

Deel via

2 gedachtes aan “Opening Schalkwaar Vintage & Coffee vertraagd

Geef een reactie