Oefeninterland en Toptalenten KNVB op Horsterhoek

Op de Horsterhoek, het sportcomplex van SV Schalkhaar, zal op vrijdagavond 14 juni a.s. een oefeninterland van de Jeugd Vrouwen onder 15 jaar van het Nederlands Elftal plaatsvinden tegen leeftijdsgenoten uit de Verenigde Staten van Amerika. Toegang is gratis!

SCHALKHAAR – Al diverse jaren is de Horsterhoek in het tweede weekend in juni het decor voor Top Jeugd Vrouwen voetbal. Naast het Top Talenten Toernooi waren er altijd twee interlands, ook tegen Duitsland, maar zij komen dit jaar niet in verband met de opening van het EK voetbal in Duitsland. Het belooft beide dagen echt mooi te worden in Schalkhaar. Als je wilt weten hoe goed de meiden kunnen voetballen, dan is dit de kans om dat mee te maken. De kantine is natuurlijk open.

Vrijdag 14 juni 2024:
Nederland M015 – Verenigde Staten MO15. Aanvang: 19.00 uur.

Op zaterdag 15 juni a.s. is het Top Talenten Toernooi en om 15.00 uur speelt het Nederlands elftal Meisjes Onder 14 tegen een schaduwteam van het Nederlands elftal MO15.

Het Top Talenten Toernooi start om 9.45 uur. Alleen de beste jeugdspeelsters van alle districten van de KNVB betreden de velden op de Horsterhoek. De speelsters van de MO12, MO13 en MO14 uit de regio’s Noord/Oost, Zuid en West willen laten zien hoe goed zij kunnen voetballen en zodoende hun selectie voor een districtsteam van de KNVB een vervolg krijgt.

Dus kom op vrijdag 14 juni en zaterdag 15 juni a.s. naar De Horsterhoek in Schalkhaar. Toegang is gratis. Voor meer info:
https://www.onsoranje.nl/teams/210489/overzicht
https://www.onsoranje.nl/teams/210489/programma/wedstrijd/334335

Deel via