Laatste nieuws

Nu advent, straks weer een feesttent!

Na een geweldig online evenement afgelopen voorjaar begon het bij SchalkhaarLife! in oktober weer te kriebelen. De organisatie van het dorpsfeest wil de bewoners van Schalkhaar verrassen rond Kerst. Belangrijkste blijft altijd ons motto: voor en door Schalkhaar!

SCHALKHAAR – Met deze gedachte in het achterhoofd was tijdens een online meeting het plan gauw bedacht: we brengen alle inwoners van Schalkhaar een creatieve kerstgedachte. Maar dat is niet alles natuurlijk! De kerstkaart die alle inwoners van Schalkhaar onlangs in de bus hebben gekregen, bestaat uit twee delen. Het linkerdeel kan worden gehouden. Het rechterdeel kan worden gebruikt om een kerstwens voor een ander in te vullen. Deze kan dan worden ingeleverd bij één van de deelnemende Schalkhaarse ondernemers: Plus Joffrey ter Horst, DA Drogisterij en parfumerie Marianne van der Liende, Warenwinkel De Lange, Jeannet Total Look, Slijterij Wijnhandel Edwin Wichink Uw Topslijter en Mark Optiek.

Deze kaart wordt door vrijwilligers van SchalkhaarLife! geplastificeerd en in de kerstboom op het dorpsplein gehangen die daar begin deze maand is geplaatst door de technische commissie van SchalkhaarLife! Op derde kerstdag zal er één of zullen er meerdere van de wensen worden gekozen die de organisatie SchalkhaarLife! met haar vrijwilligers gaat vervullen. ,,Wij hopen dat de kerstboom vol komt te hangen met lieve, originele, unieke en hartverwarmende en te realiseren kerstwensen voor iemand die jullie liefhebben”, laat Imre Boersma namens SchalkhaarLife! weten. ,,We wensen jullie fijne feestdagen toe, blijf gezond! Een kerstkus van SchalkhaarLife!”

Deel via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *