Meezingen op kerstmarkt Het Groene Erf!

Terwijl Sinterklaas en zijn pieten in ons dorp nog door de straten slingeren, heeft De Parabool deze week de jaarlijkse kerstactiviteiten op haar locatie Het Groene Erf aan de Oerdijk 108 aangekondigd: vanaf zaterdag 3 december a.s. start de verkoop van kerstbomen en op woensdag 14 december en donderdag 15 december a.s. verwelkomen cliënten, bewoners en personeel u op de altijd sfeervolle en gezellige kerstmarkt!

SCHALKHAAR – Op woensdag 14 december starten de leuke kerstactiviteiten om 10.00 uur. Vanaf 13.30 uur is er een speciaal programma voor kinderen. Kosten voor deelname zijn 2,50 euro per kind en dat is inclusief drinken en knutselen. Op een overdekt en verwarmd terras kunnen ouders, opa’s en oma’s genieten van sfeervolle muziek en veel gezelligheid.

De kerstmarkt op woensdag 14 december a.s. is van 10.00 uur tot 17.00 uur. Donderdag 15 december a.s. opent de kerstmarkt bij Het Groene Erf ook weer om 10.00 uur en bent u ’s avonds zelfs tot 20.00 uur welkom om in de juiste sferen voor de kerst te geraken! Vanaf 18.30 uur verzorgen de Hanzezangers optredens met onder meer kerstliedjes. Meezingen mag!

Behalve op doordeweekse dagen kunt u extra op de zaterdagen 3, 10 en 17 december bij Het Groene Erf terecht voor het aanschaffen van een échte kerstboom of om op zoek te gaan naar mooie, duurzame (kerst-)artikelen. Het Groene Erf van De Parabool is een heerlijk stukje gemoedelijk paradijs in Schalkhaar; kom er ook eens kijken!

Kerstmarkt De Parabool, locatie Het Groene Erf, Oerdijk 108, 7433 PB Schalkhaar.

Deel via

Geef een reactie