Loterij ten bate van nieuwe sfeerverlichting

SCHALKHAAR – Vorige week is de nieuwe sfeerverlichting geïnstalleerd in ons dorp. Dit heeft de Ondernemers Vereniging Schalkhaar (OVS) geïnitieerd, maar de ondernemers doen dit uiteraard voor het hele dorp. Om deze nieuwe verlichting te bekostigen, hebben zij onder andere een aantal sponsoren geworven.

De Ondernemers Vereniging Schalkhaar heeft nu ook een loterij uitgeschreven. Loten kosten € 1,00 per stuk en de hoofdprijs is een reischeque (ter waarde van € 250,-) van VakantieXperts Ilona. De 2e prijs een waardebon van Party Service Holten (ter waarde van € 200,-) en de 3e prijs is een cadeaubon ter waarde van € 100,- van DA Drogisterij Marianne van der Liende. Daarnaast zullen er nog vele andere prijzen zijn. De trekking is medio januari 2020.

Wil jij niet alleen genieten, maar ook bijdragen aan de nieuwe boom-/feestverlichting in ons dorp? Koop een lot! En wie weet win je er ook nog wat moois mee! De loten zijn te koop bij diverse winkels in het dorp, te herkennen aan de poster van onderstaande afbeelding!

Deel via

Geef een reactie