Komende week collecte intocht Sinterklaas

SCHALKHAAR – De komende week is de landelijke collecte van het Nationaal MS Fonds, maar de kans is groot dat er in Schalkhaar ook een collectant namens Stichting Sinterklaasintocht Schalkhaar bij u aan de deur komt. Geef gul om het sinterklaasfeest in Schalkhaar te behouden!

Sinterklaas komt op zondag 24 november a.s. ons dorp weer met een bezoek verblijden. Rond 13.30 uur wordt de Goedheiligman verwacht bij Woon-/zorgcentrum Park Braband aan de Koningin Wilhelminalaan, waarna hij, vergezeld van zijn Zwarte Pieten, in optocht richting de sporthal in de wijk Westenberg-Buiten zal vertrekken. De aankomst daar wordt rond 14.00 uur verwacht.

In die week van maandag 18 november tot en met vrijdag 22 november 2019 komen vrijwilligers van de Stichting Sinterklaasintocht Schalkhaar bij u langs de deur voor een collecte. Alleen met uw financiële hulp kan de organisatie van het jaarlijkse kinderfeest een eigen intocht in Schalkhaar blijven organiseren. Dankjewel voor je gift!

Meer informatie over de intocht van Sinterklaas op zondag 24 november a.s. vind je op de website www.sintinschalkhaar.nl

Deel via

Geef een reactie