Laatste nieuws

Leuke activiteiten op programma bij KBO

In de maanden september en oktober staat er bij de KBO weer een aantal leuke activiteiten op het programma. Zo is er vandaag (woensdag 13 september) en op woensdag 11 oktober de maandelijkse instuif.

SCHALKHAAR – Op woensdag 20 september is er een muziekquiz. Rien Mouw is op woensdag 18 oktober aanwezig voor een onvergetelijke tocht over de Veluwe. Deze tocht is een professioneel digitaal klankbeeld. Rien Mouw streeft er naar ieder jaar zijn dia klankbeeld te vernieuwen. Hij stelt zichzelf hoge eisen. De beelden moeten niet alleen perfect zijn, maar tijdens de projectie ook mooi in elkaar overvloeien. Verder is de achtergrondmuziek passend en de geluiden natuurgetrouw. En dan het verhaal. Misschien wel het belangrijkste onderdeel van het klankbeeld. Het verhaal van Rien Mouw zal u geen moment vervelen. Hij kan vertellen als geen ander!

In de KBO Nieuwsbrief is uitgebreid aandacht besteed aan de Rabo ClubSupport actie. Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september. Het KBO-bestuur rekent op uw stem! Mocht je hierover nog vragen hebben neem dan even contact op met het secretariaat.

Deel via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *