Leuke activiteiten bij Museum AFS

De komende weken zijn er weer een paar leuke en interessante activiteiten in het museum Averlo Frieswijk Schalkhaar (AFS). Voor donderdag 20 april a.s. is een mooie wandeling georganiseerd over landgoed Frieswijk onder begeleiding van een gids, die u vertelt over de geschiedenis, het landgoed, het jachthuis en andere bijzonderheden van dit prachtige gebied.

SCHALKHAAR – Na afloop krijgt u een kop koffie of thee in de gezellige buurtkamer. Start van de wandeling is om 13.30 uur vanaf het museum en duurt ongeveer één tot anderhalf uur. Kosten € 5,- per persoon, inclusief drankje.

Een paar dagen later, op dinsdag 25 april a.s., is er bij Museum AFS opnieuw een lezing van Willem de Witte. Dit keer over éénpansgerechten. Dit wordt een onderhoudende en interessante avond, waarbij ook wat lekkers kan worden geproefd! De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ca. 21.00 uur. De kosten voor deze activiteit bedragen € 7,50 per persoon.

Op donderdag 4 mei a.s. wordt een herhaling van eerder vertoonde oude films gedraaid over de Tweede Wereldoorlog en de bevrijding van Deventer en Schalkhaar. De voorstelling begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Toegangsprijs is € 5,- inclusief een kop koffie of thee.

Alle activiteiten  vinden plaats of vertrekken vanaf het museum AFS, Frieswijkerweg 7,7433RB Schalkhaar. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan telefonisch (0570-531406) of via de reserveringslink op de website van Museum AFS.

Deel via

Geef een reactie