Gezellige bingo van KBO in De Lindeboom

Vorige week was weer de jaarlijkse bingo van de KBO (Katholieke Bond van Ouderen), afdeling Schalkhaar. Ook dit jaar waren er weer mooie prijzen te winnen. Deze prijzen werden gesponsord door een aantal lokale ondernemers in Schalkaar. Wij willen deze ondernemers hiervoor hartelijk bedanken.

SCHALKHAAR – Daarnaast waren er kaartjes te winnen voor het museum ‘Natuur door de tijden heen’. Dit museum bevindt zich aan de Pastoorsdijk 3 te Schalkhaar en wordt gerund door Gijs Lansink. Het museum heeft een rijke verzameling aan natuuritems door de tijden heen. De items komen uit de jarenlange verzameling van Gijs, van fossielen tot opgezette vissen. Hij heeft meerder collectorsitems uit bijzondere plekken van de aardbol. Het museum is voorlopig alleen op afspraak te bezoeken.

Deze gezellige middag werd door ongeveer 40 mensen bezocht. De activiteit vond plaats in De Lindeboom. Naast deze activiteit organiseert de KBO afdeling Schalkhaar elke maand een paar activiteiten. Vast onderdeel is een instuif en daarnaast is er elke maand nog een ander thema. Zo was er vorige maand een lezing van Farbergé eieren en komt er in de maand mei een imker vertellen.

Voor meer informatie over de activiteiten en het lidmaatschap van de KBO Schalkhaar kunt u terecht bij het secretariaat, mailadres: attyfischer@gmail.com.

   

Deel via

Geef een reactie