Leden KBO laten danskwaliteiten zien

Op 20 september was de muziekquiz van KBO. Deze werd verzorgd door Aaltje Ypeij. Niet alleen de muzikale kennis van leden werd getest, maar er was ook gelegenheid om de danskwaliteiten te laten zien. Volgend jaar op 15 mei verzorgt Aaltje weer een gezellige muziekquiz.

SCHALKHAAR – In de nieuwsbrief van KBO werd aangekondigd dat Rien Mouw op woensdag 18 oktober a.s. aanwezig zou zijn voor een onvergetelijke tocht over de Veluwe. Dit is echter niet de juiste datum; dit moet zijn woensdag 25 oktober a.s.

Deze tocht is een professioneel digitaal klankbeeld. Rien Mouw streeft ernaar ieder jaar zijn dit klankbeeld te vernieuwen. Hij stelt zichzelf hoge eisen. De beelden moeten niet alleen perfect zijn, maar tijdens de projectie ook mooi in elkaar overvloeien. Verder moet de achtergrondmuziek passend zijn en de geluiden natuurgetrouw.

En dan het verhaal. Misschien wel het belangrijkste onderdeel van het klankbeeld. Het verhaal van Rien Mouw zal u echter geen moment vervelen. Hij kan vertellen als geen ander!

Tot slot: de Rabo ClubSupport actie heeft voor KBO ruim 320 euro opgeleverd. De KBO wil iedereen die heeft gestemd hier hartelijk voor bedanken!

Deel via

Geef een reactie