Dorpsgenoten openen showroom Luxicon

Afgelopen vrijdag 6 oktober hebben onze dorpsgenoten Wouter van Kerkvoorde en Harold Jansen van ’t Laar, een nieuwe showroom geopend aan het Mariënburghplein 8 in Deventer: Luxicon B.V.

SCHALKHAAR – ,,We zijn gespecialiseerd in de levering en installatie van zonwering (schermen, rolluiken, screens), garagedeuren, raamdecoratie (zoals plissé en jaloezieën), horren en schaduwdoeken”, vertelt Wouter. Hij en z’n compagnon hadden zich willen vestigen in Schalkhaar, maar vonden in hun woonplaats geen geschikt pand.

,,Ook voeren we graag reparaties en onderhoud uit, zoals het vervangen van een doek of elektrische bediening. Een belangrijke ontwikkeling op het gebied van zonwering is dat er veel producten op zonne-energie kunnen werken.” Dit biedt volgens de ondernemende Schalkhaarder vele voordelen, waaronder een montage zonder gaten te boren in gevels of kozijnen.

In de showroom van Wouter en Harold is een groot deel van het assortiment te zien, op ware grote. Stap er gerust eens binnen en laat je verassen door het aanbod. Luxicon B.V. is altijd bereikbaar en de showroom is standaard open (in deze tijd van het jaar) op woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur.

Wouter en Harold, heel veel succes gewenst!

Meer informatie vind je op de website van Luxicon B.V. 

Deel via

Geef een reactie