Jong ontmoet oud: warme chocomelk met slagroom!

Met de kerstdagen voor de deur wandelde melkveehouder René Ruiter uit Schalkhaar gisteren, samen met de klas van zijn dochter van de Nicolaasschool, naar Woonzorgcentrum Park Braband aan de Koningin Wilhelminalaan om de bejaarde bewoners te verrassen en een gezellige ochtend te bezorgen.

SCHALKHAAR – De kinderen hebben samen met de ouderen liedjes gezongen, spelletjes gedaan en de basisschoolleerlingen hebben een mooie tekening voor de verraste bewoners gemaakt. Voor het vierde jaar op rij kon René daarbij trakteren op heerlijke warme chocomelk met slagroom.

Door heel Nederland gingen melkveehouders op bezoek bij zo’n 300 verzorgingstehuizen bij hun in de buurt. De melkveehouders trakteren zo ruim 35.000 bewoners en hun verzorgers op een heerlijke warme chocomel met slagroom. Een hartverwarmende actie tijdens deze koude wintermaanden.

Een groot compliment voor onze lokale melkveehouder René Ruiter, zijn dochter en haar klasgenoten van de Nicolaasschool. Mooi dat dat zo gebeurt in ons dorp!

Deel via

Geef een reactie