Go West Party Schalkse Vrouwen groot succes!

Vorig weekeinde was er weer een zeer geslaagde avond van Schalkse Vrouwen. Deze keer op een nieuwe locatie: het scoutinggebouw van de Ariëns-Buette Groep aan de Wechelerweg. Compleet met hooibalen, cowboyhoeden en western versiering de perfecte plek voor een linedance workshop.

SCHALKHAAR – Na een energieke start met de workshop werd net als bij elke editie ook deze keer afgesloten met een swingend feest. Vanwege de nieuwe en toepasselijke locatie en het thema van de avond wisten we weer nieuwe Schalkse Vrouwen te trekken, die nog niet eerder waren geweest. En hoe mooi is het om kennis te maken als je op lijn naast of tegenover elkaar danst en als beginner niet altijd een botsing kan vermijden. Het zorgde in ieder geval voor hilariteit op de dansvloer!

Uit de boxen van onze vertrouwde DJ klonk goede countrymuziek, maar Daphne van Line Dancing liet ons ervaren dat de danspasjes ook niet misstaan op populaire muziek! Gedurende het hele feest werd dan ook zo nu en dan nog wat van de linedance kwaliteiten van de Schalkse dames ten tonele gevoerd. Bij het eindigen van de avond werden zelfs plannen gesmeed voor een optreden tijdens Schalkhaar Life! Dames, houd de pasjes vast!

Houd de Facebookpagina en/of Instagrampagina van Schalkse Vrouwen in de gaten voor de volgende activiteiten of meld je aan voor de mailing op schalksevrouwen@gmail.com.

Deel via

Een gedachte aan “Go West Party Schalkse Vrouwen groot succes!

Geef een reactie