Doe mee aan de Struintocht Schalkhaar!

Van zaterdag 20 februari tot en met zondag 28 februari kun je coronaproof meedoen aan de Struintocht Schalkhaar. Met het gezin of een wandelmaatje loop je op eigen gelegenheid een route van 5, 8 of 13 kilometer.

SCHALKHAAR – Je ontdekt dichtbij huis nieuwe paadjes, mooie plekken en prachtige natuur. De routes kun je vanaf woensdag 17 februari a.s. afhalen bij Bloem & Groen, DA Marianne van der Liende, Mark Optiek en Giftshop Odile.

Kinderroute
Bij genoemde winkels kun je voor de kinderen voor slechts 1 euro bovendien een gevulde struintas kopen. Let op: je kunt alleen contant en gepast betalen! In de tas zitten de route van 5 kilometer, wat lekkers en leuke opdrachten voor onderweg.

Deel je mooiste of gekste foto van onderweg via Instagram @struintocht_schalkhaar of e-mailadres struintochtschalkhaar@gmail.com. Misschien win je aan het einde van de week wel de struinprijs!

De struintocht in Schalkhaar wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van WijDeventer en sponsoring van PLUS Joffrey ter Horst.

Deel via

5 gedachtes aan “Doe mee aan de Struintocht Schalkhaar!

    1. Judith

      Natuurlijk! We delen de routes na de Voorjaarsvakantie via InSchalkhaar.nl. De struintasjes zijn dan niet meer te koop.

  1. Roely

    Vanochtend die van 8 km gelopen. Prachtig. Alleen is de beschrijving niet altijd even duidelijk. Het was wel fijn geweest als er een afbeelding van een kaart bij geweest was waarop de route ingetekend stond.

Geef een reactie