Deventer Belang: ook in het belang van Schalkhaar

Bert Kleine Schaars en Christian Kamphuis, twee trotse inwoners van Schalkhaar over het programma van Deventer Belang en waarom dat ook in het belang van Schalkhaar is. Het credo van Deventer Belang is immers: voor en met jou. Dus ook voor en met Schalkhaar.

Dorpsgenoot Bert Kleine Schaars (lijsttrekker, nummer 1) heeft al meerdere termijnen in de gemeenteraad volgemaakt voor Deventer Belang en is daarnaast een actieve inwoner van het buitengebied. Zo is hij recent betrokken geweest bij het opzetten van het streekmuseum AFS Averlo Frieswijk Schalkhaar. Christian Kamphuis (nummer 2 op de kieslijst) is ook alweer een aantal jaren actief in de lokale politiek en is naast actief dienend militair ook bestuurslid van SVS Gymnastiek en Jazzdance. De heren zijn het in ieder geval over één onderwerp roerend met elkaar eens: stemmen is in deze tijd erg belangrijk.

Stemmen
De actuele gebeurtenissen in de wereld laten zien hoe kwetsbaar democratie en vrijheid kunnen zijn. Het is een voorrecht om in vrijheid te kunnen stemmen, aldus deze twee veteranen. Uw stem telt echt. Stemmen is des te belangrijker nu de gemeente tegenwoordig over veel zaken besluiten neemt die op uw directe leefomgeving van belang zijn. Deventer Belang hecht als echte lokale partij daarom enorm veel waarde aan uw stem en uw belang. Wat ons betreft blijft Schalkhaar een schone, veilige en groene plek.

De gemeente gaat bijvoorbeeld over het afvalbeleid. Deventer Belang ziet dat de kosten hiervan de laatste jaren zijn gestegen en dat u steeds meer containers bij uw huis moet plaatsen. Onze partij zet zich daarom in voor het nascheiden van afval, want dat is goedkoper en beter voor het milieu (minder zwerfaval) en zorgt ook nog eens voor minder containers bij de deur.

Woongenot
Voor Schalkhaar zullen ook de plannen van de gemeente voor woningbouw van belang zijn. Nieuwbouw kan van invloed zijn op uw leefomgeving en woongenot, het kan zorgen voor kansen in dit dorp, maar zal ook van invloed zijn op het groene karakter. Deventer Belang vindt het daarom belangrijk om met u het gesprek aan te gaan, hoe wilt u wonen? Dorpen en kernen moeten wat ons betreft inspraak hebben in de ontwikkelplannen van de gemeente.

Wilt u meer lezen over het programma van Deventer Belang? Kijk dan op de website van Deventer Belang. Wilt u liever een folder ontvangen van ons om na te lezen of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op via info@deventerbelang.nl of telefonisch via 0622842515 (Christian Kamphuis)..

Deel via

Geef een reactie