De Lindeboom stopt met restaurant

Per 1 januari a.s. stopt de restaurantfunctie (afhaalmenu, lunch, a-la-carte en vrije inloop) van De Lindeboom in Schalkhaar en gaan – zo is op hun website te lezen – de eigenaren uitsluitend als zalencentrum verder, 365 dagen per jaar, van BHV tot bridge en van buffet tot bruiloft.

SCHALKHAAR – ,,Sinds de overname, eind 2016, hebben we gemerkt dat de toegevoegde waarde van ons bedrijf bovenal ligt in het zalencentrum”, laat Marja Caverlé weten. ,,Buffetten, bruiloften, feesten, recepties, vergaderingen, condoleances, catering en allerhande zaalverhuur; daar staan we om bekend én ligt onze grootste kracht.”

Voor de coronacrisis uitbrak moesten Marja en haar partner Steven Muskee gasten die een hapje wilden komen eten vaak nee verkopen. ,,Omdat we de ruimte van het restaurant gebruikten als extra zaal voor bijvoorbeeld een avondfeest of buffet”, legt ze uit.

,,Het ontbreken van die continuïteit (je kunt niet altijd vrij binnenlopen, zoals bij een echt restaurant), samen met onze focus in de exploitatie, maar ook de ligging van Schalkhaar zo dichtbij Deventer, hebben ons doen besluiten per 1 januari a.s. de knoop door te hakken en te stoppen met het restaurant.”

Deel via

Geef een reactie