Brandweerman Jacob Verhoeven met pensioen

Gisteren draaide onze dorpsgenoot Jacob Verhoeven (59) zijn laatste 24-uurs dienst als brandweerman voor de Veiligheidsregio IJsselland. De inwoner van Schalkhaar werd op zijn laatste werkdag, rijdend langs een erehaag van materieel met blauwe zwaailichten en loeiende sirenes, uitgezwaaid door zijn collega’s en gaat per 1 januari 2023 officieel met ‘pensioen’.

SCHALKHAAR – Jaap begon per 1 juli 1994, naast zijn reguliere werk in Zutphen, als vrijwillige brandweerman bij de toenmalige gemeente Diepenveen en maakte uiteindelijk daarvan zijn beroep. Op een leeftijd van 57 jaar had hij al af mogen zwaaien, maar omdat hij bleef voldoen aan testen en voorwaarden mocht de Schalkhaarder op eigen verzoek tot zijn 59e jaar aan het werk blijven.

Bijna 30 jaar dienst in zeer dankbaar werk, met veel mooie, maar ook hele moeilijke en verdrietige momenten. Jaap, geniet samen met je vrouw Els (Verhoeven-Mulder) van je pensioen! Juist in deze tijd een groot woord van dank aan jou en al je collega-hulpverleners!

Deel via

Geef een reactie