ALDI paar dagen gesloten voor verbouwing

Op vrijdag 1 december a.s. wordt de vernieuwde ALDI-vestiging aan de Timmermansweg 37 in Schalkhaar geopend. Er zal een foodtruck staan, met gerechtjes gemaakt van producten uit de nieuwe winkel. De supermarkt is van zondag 26 november a.s. 17.00 uur tot en met donderdag 30 november a.s. gesloten voor een verbouwing.

SCHALKHAAR – ALDI Schalkhaar is het volgende filiaal dat wordt ingericht volgens de nieuwste ANIKo 2.0 winkelformule. De winkel wordt uitgebreid en de opnieuw ingedeeld waarbij meer focus komt te liggen op vers. 

,,Doordat de winkel significant groter wordt, zal alles wat ruimer opgezet worden”, vertelt filiaalleider Bas Hamer. ,,Er komt meer ruimte voor non-food en alle artikelen worden breder uitgespiegeld. De winkel zal hierdoor een rustiger uitstraling krijgen. Het assortiment blijft wel hetzelfde. Alle vestigingen voeren hetzelfde assortiment, ongeacht de grootte van de winkel.”

Feestelijke opening
De winkel wordt vrijdagochtend 1 december om 8:00 uur feestelijke geopend door Bas Hamer. Bas heeft de afgelopen zes jaar als vervangend filiaalleider gewerkt en is enkele maanden geleden bevorderd tot filiaalleider. Hij is er trots op dat hij deze kans heeft gekregen. Het team kijkt er enthousiast naar uit om in de vernieuwde winkel aan de slag te gaan en de klanten te verwelkomen. 

Kom, kras en win!
Op de openingsdag, vrijdag 1 december a.s., ontvangen de eerste 400 klanten bij een minimale besteding van € 20.- een gratis boodschappentas en een altijd-prijs-kraskaart. Kom, kras en win leuke prijzen tot wel €250! Op de kraskaarten staan prijzen als een regendouche set, een 17-delig tafelservies en de hoofdprijs is een tegoedbon van €250. Klanten die misgrijpen krijgen, zolang de voorraad strekt, een gratis ALDI-boodschappentas. 

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Deel via

Geef een reactie