Laatste nieuws

Aardappelraapdag bij Wilgers aan Waterdijk

Na een superleuke Aardappelraapdag in 2022 organiseert de familie Wilgers op zaterdag 2 september a.s. wederom een Aardappelraapdag met diverse activiteiten waarbij je alles leert over de aardappel! 

SCHALKHAAR – Op de Aardappelraapdag zijn er diverse kinderactiviteiten die in het teken staan van de pieper: de boer legt uit hoe aardappels groeien, je kan je eigen aardappels oogsten, aardappelzak lopen, een gratis patatje keuren en nog veel meer!

De familie Wilgers verkoopt al jaren aardappelen en andere producten op de boerderij. Vanaf 2 september start de familie ook met het verkopen van verse friet om zelf thuis af te bakken. Ter promotie kan je deelnemen aan de volg en win actie op Facebook. Hiermee kan je een maand lang aardappels en frietjes winnen voor je hele gezin!

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op zaterdag 2 september van 11.00 tot 17.00 uur. Deelname is gratis; geef je wel even op via de website van Wilgers aardappelen: http://wilgers-schalkhaar.nl/aardappel-raap-dag/

Locatie:
Wilgers Aardappelen
Tegenover Waterdijk 1
7433 RC Schalkhaar

Deel via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *