Zwijnenbergerweg paar dagen afgesloten

De Zwijnenbergerweg en een deel van de Kappertsteeg zijn van 13 t/m 17 juli 2020 afgesloten voor doorgaand verkeer. Het asfalt wordt vervangen. Op dinsdag 14 juli is de weg volledig afgesloten.

SCHALKHAAR – Dostal wegenbouw voert in opdracht van de gemeente Deventer onderhoud uit aan de Zwijnenbergerweg en een deel van de Kappertsteeg in het buurtschap Averlo. De huidige asfaltlaag wordt weg gefreesd en er komt nieuw asfalt op de weg. Daarna worden ook bermen en aansluitingen van inritten hersteld.

Van maandag 13 juli tot en met vrijdag 17 juli 2020 is het werkvak daarom afgesloten voor doorgaand verkeer. Panden die grenzen aan het werkvak zijn met enige hinder te bereiken. Volg de aanwijzingen van het personeel van Dostal op.

Op dinsdag 14 juli 2020 is de weg afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. Op die dag wordt de nieuwe asfaltlaag aangebracht. Ook bestemmingsverkeer kan dan niet over de weg rijden. Woont u aan de Zwijnenbergerweg of bezoekt u daar iemand? Dan kunt u alleen te voet of op de fiets uw bestemming bereiken.

Om het werk vlot te laten verlopen is het belangrijk dat er geen auto’s in het werkvak geparkeerd zijn tijdens de werkzaamheden.

Deel via

Geef een reactie