Zwarte Pieten gezocht voor intocht

SCHALKHAAR – Sinterklaas heeft op zondag 24 november a.s. de hulp nodig van jou! Voor de intocht in Schalkhaar zoekt de goedheiligman nog extra Zwarte Pieten. Lijkt het jou leuk om Sinterklaas te helpen? Let dan even op!

Ben je 16 jaar of ouder? Vind je het leuk om gek te doen met kinderen en hun ouders? Wil jij een bijdrage leveren aan de altijd drukbezochte Sinterklaas intocht in Schalkhaar? Lijkt het jou leuk om dit vrijwillig samen met je vrienden/vriendinnen/broer/zus/oom/tante te doen?

Ben je beschikbaar op zaterdagavond 23 november (vanaf 18.30 tot 20.30 uur) en zondag 24 november de hele dag? Geef je dan snel op via sint@sintinschalkhaar.nl  en vermeld daarbij je naam, geboortedatum, mobiele nummer en e-mailadres. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Wat krijg je ervoor terug? Een dag om niet te vergeten, blije kinderen, een tevreden Sinterklaas en een volledig verzorgde dag, inclusief avondeten met zijn allen. Sinterklaas kan niet wachten om de nieuwe Pieten te verwelkomen, dus geef je snel op!

Meer informatie vind je op de website ‘Sint in Schalkhaar’.

Deel via

2 gedachtes aan “Zwarte Pieten gezocht voor intocht

Geef een reactie