Zomer Tennis Challenge bij Park Braband

Tennisvereniging Park Braband biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen, zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.  

SCHALKHAAR – De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. 

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn € 40,- p.p. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Tennisvereniging Park Braband via e-mail ledenadministratie@tcparkbraband.nl. 

Over de tennisvereniging
TC Park Braband ligt prachtig gelegen in de bossen van Schalkhaar, aan de rand van Deventer. Wanneer je aan komt fietsen hoor je vogels en het over-en-weer spelen van de ballen. Saai? Integendeel! Een veelgehoorde opmerking tijdens toernooien is “wat ligt dit park toch waanzinnig mooi.” Daar zijn we trots op. Door de twee verhoogde terrassen kunnen de toeschouwers het spel bovendien goed zien. Fijn! 

Ons park beschikt over vier gravelbanen en drie all-weather banen. Deze laatste maken het mogelijk om het gehele jaar door te spelen. Bij TC Park Braband is spelen sowieso vrijwel nooit een probleem. Door de balans in oudere en jongere leden kan er de hele dag gespeeld worden. Er zijn diverse husselmogelijkheden gedurende de dag en week en er zijn volop toernooien en leuke activiteiten in de zomermaanden. 

Meer info: www.tcparkbraband.nl

Deel via

Een gedachte aan “Zomer Tennis Challenge bij Park Braband

 1. Sjors Brugge

  Goedemorgen,

  er zijn nog enkele toernooien te spelen dit seizoen waarin ik misschien nog wil deelnemen.
  Kan ik met deze Zomerchallenge pas, daarin deelnemen?

  Hoor graag!

  Mvg
  Sjors Brugge

Geef een reactie