‘Zomaar een kaartje voor een bewoner’

SCHALKHAAR – Met toestemming van Carinova heeft onze dorpsgenoot Carla Vrielink het initiatief genomen voor een lokale kaartjesactie voor bewoners van woon-/zorgcentrum Park Braband. Want, zoals Koning Willem-Alexander gisteravond het volk toesprak: ‘Het coronavirus kunnen wij niet stoppen, het eenzaamheidsvirus wel’.

,,Lieve mensen in Schalkhaar, laten we met zijn allen stil staan bij onze kwetsbare ouderen, die jammer genoeg door het coronavirus thuis moeten verblijven”, begint Carla haar berichtje aan onze redactie. ,,Misschien is het leuk om als inwoners van Schalkhaar een kaartje, kindertekening of briefje te sturen naar deze mensen. In het bijzonder denk ik aan de bewoners van ons plaatselijke woon-/zorgcentrum Park Braband. Laten we met zijn allen op deze manier stilstaan bij deze doelgroep vanuit liefde voor onze medemens. “

Wil je de actie van Carla Vrielink steunen? Stuur dan een kaartje, briefje of tekening naar: ‘Zomaar een kaartje voor een bewoner’, Park Braband, Wissinkhof 34, 7433 DZ Schalkhaar.

Deel via

Een gedachte aan “‘Zomaar een kaartje voor een bewoner’

Geef een reactie