ZijActief bezoekt locaties De Parabool

SCHALKHAAR – Leden van ZijActief hebben vorige week een bezoek gebracht aan verschillende locaties van de Parabool. De verwondering was bij velen groot, zoveel mogelijkheden die geboden worden!

Om half 10 werd gestart aan de Beatrixweg 8 in Schalkhaar. D dames van ZijActief werden ontvangen door Rina van Vilsteren, manager van de Parabool. Tijdens de koffie met heerlijke appeltaart vertelde Rina wat er zoal plaatsvindt in de Parabool. Er zijn op diverse locaties werkplekken zowel in Schalkhaar als in Raalte, Heeten, Broekland en Mariënheem.

Ook zijn er woonhuizen voor diverse leeftijdsgroepen. Belangrijk bij De Parabool is dat mensen een fijne plek hebben waar ze plezier kunnen maken en leuke dingen kunnen beleven. Om 11.30 uur vertrok het gezelschap naar ‘Het Groene Erf’ aan de Oerdijk waar op koffie met een krentenbol werd getrakteerd.

Op het programma stond een bezoek aan ‘de Schure’ waar lichamelijke activiteiten onder begeleiding plaats vinden en aan het nieuwe woonhuis aan Oerdijk 106 waar jongeren wonen. Zij hebben daar hun eigen slaap-, huis- en badkamer, maar eten gezamenlijk in de woonkamer. Een rondje door de tuin en de houtzagerij waar hele stapels hout lagen en een bezoekje aan de winkel vormden de afsluiting van een interessant ‘uitje’ van ZijActief.

Deel via

Geef een reactie