Zet Schalkhaar in het licht!

Het voorjaar is begonnen en de zomer komt eerst nog, maar de Ondernemers Vereniging Schalkhaar (OVS) is bezig om de mooie feestverlichting in het dorp, die nu al in 14 bomen in de dorpskern is aangebracht, uit te breiden. Deze verlichting zorgt elk jaar voor extra sfeer en gezelligheid in Schalkhaar in de donkere maanden november tot februari.

SCHALKHAAR – Enkele jaren geleden heeft de OVS dit geïnitieerd. Met medewerking van verschillende ondernemers, gemeente Deventer, Rabobank en o.m. SchalkhaarLife is er destijds een hoop geld bijeengebracht voor de aanschaf en een aantal jaren onderhoud. Nu zijn wij, de OVS, van mening dat we dit project kunnen uitbreiden als dit dorpsbreed wordt gedragen.

Daarom organiseren we medio mei (14 tot 20 mei) een huis-aan-huis collecte in Schalkhaar. Wil jij ons helpen met collecteren? Meld je dan bij Jeannet Olthoff (Total Look) of Joost Bon (Mark Optiek) of via secretariaat@schalkhaar.com. Wil je gelijk een donatie doen? Dat kan uiteraard ook! Zet Schalkhaar in het licht en scan bovenstaande QR code of klik op het betaalverzoek in DEZE LINK om bij te dragen aan de sfeer in ons mooie dorp. Dankjewel!

Deel via

Geef een reactie