Zaterdag 9 december: gezellige kerstmarkt in Schalkhaar!

Zaterdag 9 december a.s. is er, net als vorig jaar, een supergezellige kerstmarkt op het kerkplein in Schalkhaar. Aan de voet van de imposante Nicolaaskerk organiseren de Ondernemersvereniging Schalkhaar en coördinatoren van de Nicolaaskerk samen een sfeervolle kerstbijeenkomst. Voor ons, Schalkhaarders! Kom samen met je buren óf desnoods ‘alleen’ en ontmoet je wijk- en dorpsgenoten in deze gemoedelijke tijd van het jaar!

SCHALKHAAR – Het plein is gezellig aangekleed en er staan diverse kramen. Van Schalkhaarse ondernemers, andere aanbieders van leuke hebbedingetjes, maar bijvoorbeeld ook vertegenwoordigers van het azc zijn present. Aan de inwendige mens wordt uiteraard ook gedacht met drankjes en hapjes: glühwein, koffie, warme chocolademelk, erwtensoep, poffertjes, oliebollen, Marokkaanse hapjes en meer…

Al deze lekkernijen zijn verkrijgbaar voor slechts € 1,- als tegemoetkoming voor de kosten van de kerstmarkt. Gelieve contante betaling.

Programma buiten:
17.15 uur Lichtjesoptocht met eigen lampje/lichtje/lampion
17.25 uur Djembé uitvoering in Pastoorsbos
18.00 uur Kerstspel op het kerkplein met djembé uitvoering

Er zijn tijdens de kerstmarkt (17.00 uur tot 19.00 uur) bovendien midwinterhoornblazers aanwezig (en actief!) rond de kerk. Uiteraard ontbreken ook de ezeltjes in de stal niet. Zó sfeervol!

Programma in de kerk:
17.00 uur Optreden Koor Brassa
17.30 uur Optreden Trespa Trio, fagot, hobo, klarinet
17.45 uur Optreden Nicolaaskoor
18.15 uur Optreden Trespa Trio, fagot, hobo, klarinet
18.30 uur Optreden Brugkoor

Deel via

Geef een reactie