Wordt Serious Request feest in Schalkhaar?

SCHALKHAAR – Vandaag heeft 3FM bekend gemaakt welk dj-team op zondagmiddag 22 december a.s. onderweg van checkpoint Deventer naar checkpoint Raalte dwars door Schalkhaar wandelt in The Lifeline van Serious Request 2019.

Dit jaar wordt de route afgelegd als estafette en wisselen drie teams van elk twee dj’s elkaar af bij zogenaamde chequepoints: feestelijke evenementen waar actievoerders en bezoekers naartoe kunnen komen om hun inzameling aan de actie te doneren en waar optredens en activiteiten worden georganiseerd.

De zeventiende etappe van Deventer naar Raalte, op zondag 22 december a.s., zal worden gelopen door Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen (foto onder), bekende dj’s van NPO 3FM. Het tweetal, met gevolg, zal en om 14.00 uur vertrekken in Deventer (Brink) en en dan richting Schalkhaar komen en vermoedelijk over de Koningin Wilhelminalaan zijn weg vervolgen naar Heeten/Raalte.

Hoe leuk zou het zijn om die middag met veel dorpsgenoten langs de route te staan en wellicht wat (sponsor)acties, activiteiten en/of festiviteiten te organiseren om ons mooie dorp te promoten en de actie Serious Request van Rode Kruis en 3FM te steunen? Zijn er mensen, organisaties en/of verenigingen in Schalkhaar die dit samen willen oppakken? Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar redactie@inschalkhaar.nl.

Deel via

Geef een reactie