Woonvorm in oude gemeentehuis Schalkhaar: 6 juli a.s. infomarkt

SCHALKHAAR – De voorbereidingen voor de start van Residence Bougainville, in het voormalige gemeentehuis aan de Koningin Wilhelminalaan, zijn in volle gang. Wonen in een huiselijke sfeer in ons gezellige dorp Schalkhaar. Residence Bougainville, locatie Schalkhaar, is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een zorgvraag (dementie).

,,Wij richten ons op de inwoners van Schalkhaar, Deventer en omstreken”, vertelt directeur Elly Peeren. ,,Bij elke leeftijd is het belangrijk om sociaal actief te zijn. Residence Bougainville biedt daarom dagactiviteiten aan en er wordt elke dag gezamenlijk gekookt. Verder kunt u fijn wandelen in de afgeschermde tuin. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de renovatie van het gebouw en het inrichten van de 18 zorgappartementen en de twee woonkamers. Enkele appartementen in onze Residence Bougainville zijn geschikt voor twee personen (echtparen of partners).”

Informatiemarkt
Wilt u meer informatie of heeft u interesse en wilt u zich inschrijven voor een zorgappartement? Op maandag 6 juli a.s. wordt er een informatiemarkt georganiseerd. Deze vindt plaats op de locatie aan de Koning Wilhelminalaan 13 in Schalkhaar.

,,Tijdens deze informatiemarkt zullen wij een korte toelichting geven en uw eventuele vragen beantwoorden”, zegt Peeren. ,,Wij zijn gehouden aan de maatregelen vanwege het Coronavirus Covid-19. Zo zullen wij tijdens de informatiemarkt de verplichte anderhalve metermaatregel in acht nemen, evenals het maximum van 30 personen in het gebouw. Dit maakt dat wij hebben besloten om de informatiemarkt op te delen in tijdssloten.”

Indien u Corona-gerelateerde gezondheidsklachten heeft, wordt u verzocht om niet naar de informatiemarkt te komen. Laat u zich in dat geval vertegenwoordigen door een familielid of kennis. Aanmelden kan via de website. Ook voor vacatures bent u van harte welkom.

Deel via

Geef een reactie