Wees creatief voor tentoonstelling azc Schalkhaar

Onder de titel ‘Veel verschillende culturen, samen buren’, opent op de Nationale Burendag, zaterdag 25 september a.s., om 12.00 uur een tentoonstelling op azc Schalkhaar. Het is een alternatieve invulling van burendag en de afsluiting van de creatieve wedstrijd die is uitgeschreven door azc Schalkhaar. De tentoongestelde werken worden geselecteerd  uit de creatieve inzendingen van inwoners van Schalkhaar en bewoners van het azc.

SCHALKHAAR – Inwoners, volwassenen en kinderen, van Schalkhaar, Frieswijk en Averlo en bewoners van azc Schalkhaar worden uitgenodigd om zich te laten inspireren door het thema ‘Veel verschillende culturen, samen buren’, en hier creatief uiting aan te geven. De kunstwerken kunnen tot en met woensdag 22 september a.s. worden ingeleverd bij de portier van het azc aan de Frieswijkerweg in Schalkhaar. Doe mee!

Interim locatiemanager Joop: ,,Ik heb direct mijn goedkeuring gegeven aan dit initiatief. Ik ben benieuwd om te zien hoe iedereen zijn eigen unieke invulling geeft aan het thema. Dat de wedstrijd open is voor iedereen juich ik toe en ik roep iedereen op om mee te doen. Ik verwacht dat we positief verrast zullen worden van het talent dat zichtbaar wordt.”

Een jury, bestaande uit inwoners van Schalkhaar en bewoners van azc Schalkhaar, zullen alle inzendingen beoordelen en een tentoonstelling samenstellen. Via de facebookpagina van ‘COA azc Schalkhaar’ en ‘Krant InSchalkhaar’ wordt u op de hoogte gehouden van de openingstijden.

Deel via

Geef een reactie