Volgende week verkeershinder door boomonderhoud

Volgende week is er in Schalkhaar wat verkeershinder te verwachten doordat het Groenbedrijf Deventer onderhoud laat uitvoeren aan bomen langs de Kon. Wilhelminalaan en Kolkmansweg.

SCHALKHAAR – Op maandag 22 januari a.s. zal om die reden het deel van de Kolkmansweg tussen de Oerdijk en Ganzeboomsweg tussen 7.00 uur en 16.00 uur dicht zijn in beide richtingen. Het lijkt erop dat daardoor woningen, de tandarts, basisschool De Sleutel, de milieustraat en de Lindenhof niet per auto bereikbaar zijn.

Een dag later, op dinsdag 23 januari a.s. tussen 7.00 uur en 16.00 uur, zal vanwege boomonderhoud het deel van de Kolkmansweg tussen de Ganzeboomsweg en de Kon. Wilhelminalaan afgesloten zijn in beide richtingen.

Van woensdag 24 januari a.s. tot en met vrijdag 26 januari a.s. zal vanwege boomonderhoud tussen 7.00 uur en 16.00 uur het verkeer op de Kon. Wilhelminalaan, vanaf de rotonde voor het oude gemeentehuis tot de splitsing met de Kolkmansweg, worden begeleid door verkeersregelaars (ter hoogte van het werkvak).

Signalerings- en omleidingsborden zijn inmiddels geplaatst. Klik op de bovenstaande vetgedrukte datums voor meer info.

Deel via

Geef een reactie