Veel dames weten Schalkse Vrouwen te vinden

De Schalkse Vrouwen zijn weer bij elkaar geweest! Dit keer was het thema van de avond een heuse wijnproeverij. Veel vrouwen uit Schalkhaar zijn op de avond afgekomen en waren erg benieuwd wat voor wijnen er op de proeftafel zouden staan.

SCHALKHAAR – Er zijn veel verschillende wijnen, waaronder heerlijke wijnen uit Italië en Frankrijk, geproefd onder het genot van een lekker stukje kaas of een stokbroodje. Naast het wijnproeven was er uiteraard ook uitgebreid de tijd om bij te kletsen en dorpsgenoten te ontmoeten en te leren kennen.

Het is voor de organisatie leuk om te merken dat nog steeds veel nieuwe dames de thema-avond van Schalkse Vrouwen weten te vinden en op deze manier (nieuwe) mensen uit het dorp ontmoeten. Na het proeven van een tiental heerlijke wijntjes werd er snel ruimte gemaakt en gingen de voetjes van de vloer!

Dankzij onze trouwe (hoofd)sponsoren hebben we er weer een heel gezellige avond van kunnen maken! Bedankt Plus Joffrey ter Horst, Jeannet Total Look, Mark Optiek, Bloem & Groen, Berghuis Kompleet Wonen, BliXem, Massagepraktijk Maroeska en DA Drogist Schalkhaar. De volgende avond zal plaatsvinden op zaterdag 16 maart 2024. Save the date!

Deel via

Geef een reactie