Stoeltjes vrij op basisscholen in Schalkhaar

Op de beide basisscholen in Schalkhaar zijn nog stoeltjes vrij voor kinderen uit Schalkhaar en Deventer. Is uw kind geboren in 2021 en zoekt u voor hem of haar nog een leuke basisschool, dan bent u van harte welkom voor een rondleiding om een kijkje te nemen in de keuken van de Nicolaasschool en De Sleutel in Schalkhaar.

SCHALKHAAR – Op de Nicolaasschool krijgen kinderen de ruimte om te leren, te groeien en te bloeien in een veilige omgeving. Dit is belangrijk, want alleen dan kunnen ze nieuwe dingen leren. Het team van de Nicolaasschool staat klaar om uw kind hierbij te helpen om samen zijn of haar talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Op De Sleutel bieden wordt iedereen een prettige en veilige plek geboden, waar wij leren in een rijke en uitdagende leeromgeving met betekenisvol onderwijs. Hierbij hebben kinderen, binnen passende kaders, de ruimte om tot zelfontplooiing te komen. Op De Sleutel staat een enthousiast team klaar om uw kinderen te laten ontwikkelen tot mensen met lef.

Heeft u belangstelling voor een kijkje in de keuken? Neem dan contact op met:

Loes Fassbender (adjunct directeur Nicolaasschool) tel. 0570-621922
Linda van den Sigtenhorst (directeur De Sleutel) tel. 0570-621511

Deel via

Geef een reactie