Sinterklaas niet fysiek maar via een livestream naar Schalkhaar!

Veel Sinterklaascommissies zitten met dezelfde vraag.

Kunnen we de Sinterklaasintocht wel of niet door laten gaan?

Stichting Sinterklaasintocht Schalkhaar heeft hier ook lang mee geworsteld en verschillende overleggen gehad om allerlei vormen te bespreken.
Uiteindelijk is er besloten om de fysieke intocht, door middel van een optocht en een Sinterklaasfeest in de Sporthal, niet door te laten gaan maar Sinterklaas welkom te laten heten op de meest ‘veilige’ manier zoals in 2020, een Livestream.

Via de Livestream is er een leuke quiz voor jong en oud waar er voor de winnaars een prijs te winnen valt. Daarnaast kan er live contact gezocht worden met Sinterklaas. Heb je een vraag die je altijd al aan Sinterklaas of Piet hebt willen stellen? Dan is dit je kans!

Op zondag 21 November om 14.00 uur zal Sinterklaas het bezoek aan Schalkhaar doen via een Livestream. De link naar de livestream kan je vinden op www.sintinschalkhaar.nl of ga naar volgende website https://www.youtube.com/watch?v=pv1fkbvYdak.

Er valt nog meer te winnen!
Kinderen van de peuterspeelzaal en de basisscholen uit het dorp van groep 1 t/m groep 5mogen mee doen aan een kleurwedstrijd. Ze kunnen de kleurplaat inleveren bij hun op school vóór 18 november 2021. De kleurplaten zullen door de scholen uitgedeeld worden.
Sinterklaas zal de 5 mooiste kleurplaten uitzoeken en via de livestream de winnaars bekend maken. De winnaars krijgen een mooie prijs.

Dit wil je toch niet missen?!!
Sinterklaas zit er zondag 21 november a.s. helemaal klaar voor; tot in de Livestream!

Deel via

Geef een reactie