Sinterklaas heeft dringend hulp nodig!

SCHALKHAAR – Sinterklaas heeft helpende handjes nodig voor zijn intocht op zondag 24 november a.s. in Schalkhaar! Zonder jouw én uw hulp kan dit fantastische kinderfeest in ons dorp niet worden gevierd. Dus meld je nu aan als vrijwilliger!

Voor de opbouw op zaterdagmiddag 23 november en voor de afbouw op zondagmiddag 24 november vanaf 15.30 uur zijn vrijwilligers nodig in de sporthal. Denk bij de opbouw bijvoorbeeld aan het opbouwen van licht en geluid, tapijt leggen, banken sjouwen, zaal versieren. En de afbouw op zondag: na de voorstelling is er hulp nodig om alles weer op te ruimen.

Ook worden vrijwilligers gezocht voor de collecte voor het Sinterklaasfeest in Schalkhaar. Deze collecte is in de week van maandag 18 november tot vrijdag 22 november 12.00 uur. Meld u aan en neem een paar straten in uw woonomgeving voor uw rekening!

Voor opgave en/of vragen kun je een e-mail sturen naar sintinschalkhaar@gmail.com Geef in het bericht aan of u wilt collecteren of zaterdag en/of zondag wilt helpen in de sporthal. Heeft u zich al opgegeven voor collecte of een helpende hand, dan hoeft u zich niet meer aan te melden, u krijgt dan te zijner tijd info via één van de leden van de sintcommissie.

Voor de eerdere oproep van Zwarte Pieten heeft de organisatie heel veel aanmeldingen gehad. Wij rekenen ook voor de collecte en de op- en afbouw op uw steun en inzet!

Deel via

Geef een reactie