Schapen bij Herfstmarkt op De Oorsprong

SCHALKHAAR – De themagerichte streekmarkten op de Oorsprong zijn steeds meer een begrip! Op zondag 13 oktober a.s. is er een Herfstmarkt. Deze markt kent een behoorlijk aantal leuke deelnemers. Oude bekenden, maar ook weer nieuwe ondernemers. En de Deventer schaapskudde is er bij!

Het is bijna herfst en dat mag ook gevierd worden met allerlei leuke en lekkere producten uit de streek. We krijgen behoefte aan warmte, warme wollen kleren, gezellige muziek, bloemetje op tafel, glaasje wijn! De markt wil daar graag bij helpen. Het aantal deelnemende kraamhouders neemt nog steeds toe, maar we waken erover dat de kwaliteit in stand blijft. Het accent blijft liggen op voeding, etenswaren en kennis over wat je eet. 

Blij zijn we dit keer vooral met het bezoek van de Deventer schaapskudde en de begeleidende schaaphonden, een half dozijn schapen loopt begeleid over de markt! Bij schapen denk je natuurlijk ook aan wol, op de markt zie je hoe het verwerkt wordt! De vrijwilligers van de Schaapskudde spinnen (letterlijk en figuurlijk) de hele dag van genoegen… De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Just a Band. Binnen in de kapschuur kunt u genieten van soep en heerlijke koffie met taart.

De diverse kraamhouders vertellen u graag over hun producten, die vaak verrassend dichtbij gemaakt worden. De ondernemers van De Oorsprong zelf zullen zich ook actief op allerlei manieren presenteren, laat u verrassen! De kinderen kunnen knutselen en schilderen in het Atelier. Al met al een leuke markt, echt een dagje uit!

Herfstmarkt De Oorsprong, zondag 13 oktober a.s. van 11.00 uur tot 17.00 uur, Spanjaardsdijk 68 te Schalkhaar, toegang is gratis en vrij parkeren.

Deel via

Geef een reactie