Laatste nieuws

Schalkse Vrouwen ontmantelen drugslab

Gisteravond waren de Schalkse Vrouwen te vinden in een volle kantine van SV Schalkhaar. De dames ontcijferden binnen een uur de spannende puzzels en codes van een mobiele escaperoom van Codekrakers, waarna de avond op sportpark De Horsterhoek werd afgesloten met een loterij en swingend feest.

SCHALKHAAR – Zelfs na meer dan tien edities van dit evenement wisten weer nieuwe Schalkse Vrouwen hun weg naar deze avond te vinden. En wat is een betere manier om elkaar te leren kennen dan samen te werken aan een spannende opdracht? De vrouwen werden dan ook verdeeld over verschillende groepen om samen in een race tegen de klok de opdrachten te kraken.

De winnaars wisten zelfs in ruim een half uur de leider van de drugsbende te herkennen en werden toepasselijk beloond met een setje handboeien. Daarna volgde een loterij met verrassende prijzen, beschikbaar gesteld door onze lokale ondernemers. Vervolgens was het echt tijd voor ontspanning met een borrel en werd de kantine in een mum van tijd omgetoverd tot een dansvloer.

Tot slot ontstond er, door het invullen van uitgedeelde enquêtes, volop inspiratie voor volgende edities! Ook deze avond werd weer mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren en onze trouwe hoofdsponsporen: Jeannet Total Look, Plus Joffrey ter Horst, Mark Optiek, BliX-em en Berghuis Kompleet Wonen. 

Houd de Facebookpagina/Instagram van Schalkse Vrouwen in de gaten voor de volgende activiteiten of meld je aan voor de mailing; schalksevrouwen@gmail.com.

Deel via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *