Sámen verlichten wij ons mooie dorp!

Sinds enkele jaren wordt ons dorp prachtig verlicht door de sfeerverlichting in verschillende bomen in onze dorpskern. Geniet u daar ook zo van? De Ondernemersvereniging Schalkhaar (OVS) heeft dit vier jaar geleden geïnitieerd en heeft daarvoor toen geld bij elkaar gebracht. Ook de gemeente, de Rabobank en SchalkhaarLife! hebben  hieraan bijgedragen.

SCHALKHAAR – De OVS zorgt voor de jaarlijkse kosten van onderhoud en aansluiten van de verlichting. Door de oplopende kosten vraagt de OVS de inwoners graag om een steentje bij te dragen. Hoe mooi zou het zijn om een deel van de kosten van de sfeerverlichting dorpsbreed te dragen, zodat de kosten niet alleen bij de plaatselijke middenstand terecht komen.

Scan deze QR code en doneer!

De ondernemersvereniging is voornemens om, indien er door de inwoners van Schalkhaar een mooi bedrag bij elkaar wordt gebracht, meer bomen te voorzien van deze prachtige verlichting. Wil jij ook bijdragen aan de gezellige sfeer in ons dorp? Scan de QR code hiernaast, doneer je bedrag en sámen verlichten we dan ons mooie dorp! Dankjewel!

Je kunt ook via deze link deelnemen en doneren. De QR-code zal tijdens de kerstmarkt op zaterdag 17 december a.s. ook aan alle kramen van leden van de Ondernemersvereniging Schalkhaar hangen. 

Deel via

Geef een reactie