Oostkant Schalkhaar op slot voor auto’s

De toegangswegen aan de oostkant van Schalkhaar gaan de komende twee weken op slot. Door werkzaamheden aan de N348 kan je van zaterdagmiddag 7 oktober tot zaterdagmiddag 21 oktober a.s. niet over de Cröddenbrug de Oerdijk op en ook niet via de rotonde bij de Spanjaardsdijk met de auto ons dorp in of uit. Maar yess: wel met de fiets of als voetganger!

SCHALKHAAR – In fase 3 van het groot onderhoud aan de N348 werkt aannemer BAM Infra B.V. in genoemde periode namelijk ter hoogte van ons dorp Schalkhaar aan de rijbanen, bermen, kruispunten en rotondes op en langs het traject vanaf het kruispunt met de Nico Bolkesteinlaan tot de rotonde N766/Raalterweg. Door intensief (vracht-)verkeer is het wegdek in slechte staat.

Of het echt álle 14 dagen lang, 24 uur per dag, onmogelijk is om aan de oostkant met de auto ons dorp in (en uit) te komen, hebben wij nagevraagd bij Duco Reineman van de provincie Overijssel. ”Alleen hulpdiensten met PRIO1 laten we er langs”, legt de projectmanager uit. “Maar voor overig autoverkeer is het genoemde wegvak inderdaad twee volle weken gesloten. Door ook een aantal nachten door te werken hebben we geprobeerd deze periode zo kort mogelijk te houden.” 

Autoverkeer vanaf de snelweg (A1), afslag Deventer-Oost/Schalkhaar, komend vanaf de Intratuin kan na de ‘Immer Weiter’-fietsbrug linksaf over de Nico Bolkesteinlaan en de Brinkgreverweg richting Schalkhaar. Meer actuele informatie vind je op de website van de provincie.

Deel via

Geef een reactie