Laatste nieuws

Mira Yilmaz uit Schalkhaar bakt voor KiKa

Maart is bakmaand bij KiKa en dit keer draait alles om Pasen! Mira Yilmaz (9) uit Schalkhaar, die afgelopen najaar samen met haar moeder Ebru meedeed aan het bekende televisieprogramma Heel Holland Bakt Kids, maakt nog steeds de meest overheerlijke lekkernijen en doet nu mee met de sponsoractie ‘Bakken voor KiKa’.

SCHALKHAAR – Speciaal voor haar dorpsgenoten duikt Mira de keuken in, heeft ze haar koksmuts opgezet en maakt ze heerlijke Meringue gebakjes met Mascarpone roomvulling en vers fruit. Met de verkoop daarvan haalt de leerlinge van groep 6 van de Nicolaasschool geld op voor het onderzoek naar kinderkanker.

‘Kinderen zijn de toekomst en toekomst moet blijven!’, motiveert Mira haar inzamelingsactie voor de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). ‘Ik bak voor KiKa, want KiKa strijdt voor die toekomst!’ Wát een mooi initiatief van de jonge Schalkhaarse! Dat verdient aandacht en steun!

Je kunt via onderstaande button nog tot en met zondag 31 maart a.s. heel makkelijk en veilig een bedrag doneren aan de inzamelingsactie van ons dorpsgenootje Mira. 

Echt gebakjes bestellen kan uiteraard ook via de Instagrampagina van Mira’s moeder: twee gebakjes voor € 5,50 en ook die opbrengst gaat volledig naar KiKa. Bestellingen kunnen zaterdag of zondag a.s. worden opgehaald. Dankjewel en eet smakelijk!

Deel via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *