Memorabel jubileummenu bij SV Schalkhaar

SCHALKHAAR – Het is u ongetwijfeld niet ontgaan: SV Schalkhaar viert in 2020 haar 75-jarig bestaan. Ter gelegenheid hiervan worden er allerlei ludieke acties georganiseerd, die bijdragen aan de realisatie van een fantastisch feestweekend van 27 t/m 30 augustus 2020. Ja, Schalkhaar krijgt de smaak echt te pakken!

De Jubileumcommissie nodigt u namens SV Schalkhaar van harte uit in Bistro De Horsterhoek op zaterdagavond 14 maart a.s. Het clubhuis is éénmalig omgetoverd tot een gezellige bistro waar restauranthouder Adriaan Verkerk met medewerking van de voormalige K-Side supporters u zal verrassen met een memorabel jubileummenu.

Adriaan Verkerk was in zijn jeugdjaren een beloftevolle voetballer op de Schalkhaarse voetbalvelden. Bovenal is Adriaan een sfeermaker en heeft hij oog voor smaak en beleving. In Amsterdam is Adriaan, jong als hij is, al een begrip; zijn restaurant Bar Alt staat hoog aangeschreven.

Laat u en uw partner culinair verrassen door Adriaan en zijn kompanen en reserveer vandaag nog uw tafel voor slechts 75 euro per persoon (incl. bijpassende dranken en aperitief). Doe het snel, want vol is vol!

Deel via

Geef een reactie