Meiden SVS Dans zoeken sponsoren voor busreis

Afgelopen weekend hebben de 23 meiden van de A- en B-selectie van SVS Dans zich, door het behalen van de tweede plek in de voorronde, geplaatst voor het NK Showdans op 22 juni in Ahoy Rotterdam. Dat is echt een fantastische prestatie!

SCHALKHAAR – Ze willen nu heel graag samen met een grote bus naar Rotterdam, maar de kosten zijn tegenwoordig best wel hoog. Komende week proberen zij door middel van verschillende acties zoveel mogelijk geld op te halen:

Vanaf a,s. zaterdag staat er een collectebus bij kassa 1 van Plus Joffrey ter Horst in Schalkhaar waarin je je (statie-)geld kunt doneren . Ookk komen de meiden van de A- en B-selectie langs de deuren om zoveel mogelijk lege flessen op te halen en kunnen alle dansers van SVS Dans lege flessen meenemen naar hun lessen.

Tot slot kunt u op donderdag 6 juni van 16.30 uur tot 20.30 uur en vrijdag 7 juni van 17.30 uur tot 20.00 uur lege flessen doneren bij het Haarhuus (grote zaal). Mocht u op een andere manier willen sponsoren, dan kunt u mailen naar info@svsdans.nl

Deel via