Lustrumweek De Sleutel was een feest

SCHALKHAAR – Als kick-off van de feestweek in het kader van het 50-jarig bestaan van De Sleutel heeft Niels Armstrong, eerste man op de maan, afgelopen maandag het nieuwe logo van De Sleutel onthuld. Het nieuwe schoollogo is ontstaan in samenspraak met de leerlingen van De Sleutel. Een ouder van de school heeft het logo doorontwikkeld. Iedereen is heel blij met het resultaat.

De hele week waren er verder diverse activiteiten over de school van vroeger: lezen, vilten, kleien en Flower Power totempalen beschilderen. Donderdag werden het kleuterplein voor kinderen van groep 1 tot en met 3 geopend en het nieuwe flowerpower-natuurlijk-spelen-schoolplein voor de kinderen vanaf groep 4, met als hoogtepunt een pannenkoekenlunch.

Op de afsluitende dag van de lustrumweek mochten kinderen vandaag verkleed in flowerpowerstijl naar school voor een heuse speurtochtochtend. Ook kon er worden gespeeld met spelletjes en speelgoed uit de sixties en seventies. De feestweek werd aan het einde van de middag afgesloten met een inloopmiddag voor ouders en andere belangstellenden.

Deel via

Een gedachte aan “Lustrumweek De Sleutel was een feest

Geef een reactie