Love Tour in ‘maand van de leuke seks’

Blijf niet langer rondlopen met vragen over seksualiteit. Kom langs bij de Praatjes Enzo Love Tour van Inge Smit op donderdag 23 maart a.s. van 13.30 uur tot 15.30 uur bij De Parabool aan de Prinses Beatrixweg 8 in Schalkhaar.

SCHALKHAAR – De maand maart is uitgeroepen tot de ‘Maand van de leuke seks’, waarin extra aandacht wordt besteed aan de positieve en fijne kanten van seksualiteit. Seks is een onderwerp waarover nog weinig wordt gesproken binnen de opvoeding, zorg of begeleiding. ,,Ik merk dat als ik hierover in gesprek ga met kinderen, jongeren of mensen met een beperking, dat ze een hoop te vertellen en te vragen hebben”, zegt Inge Smit van Praatjes Enzo uit Deventer.

Voor Inge, pedagogisch hulpverlener met een opleiding seksuologie, is maart daarom een mooie maand om op tour te gaan en kinderen, jongeren of mensen met een beperking kosteloos de kans te geven hun vragen te stellen of gewoon even hun verhaal te vertellen. Inge helpt mensen om makkelijker te praten over seks. Zowel individueel als in trainingen en workshops. Tijdens deze tour kunnen uiteraard ook ouders of begeleiders hun vragen stellen over relaties en seksualiteit.

Aanmelden hoeft niet, maar mag wel via info@praatjesenzo.nl.

Deel via

Geef een reactie