3FM Serious Request trekt door Schalkhaar!

SCHALKHAAR – In de week voor kerst (18-24 december a.s.) trekken er drie teams met 3FM-dj’s te voet door Nederland, in estafettevorm van Goes naar Groningen. Op zondagmiddag 22 december, in etappe 17, trekt The Lifeline van 3FM Serious Request door Schalkhaar! De route loopt die dag van Deventer (vertrek 14.00 uur) naar Raalte.

De zes dj’s, Mark + Rámon, Frank van der Lende en Eva Koreman en Sander Hoogendoorn en Herman Hofman, lopen één route van Goes naar Groningen, terwijl ze 24/7 live radio maken en acties bezoeken die luisteraars organiseren. Vandaag werd de wandelroute van de dj’s bekend gemaakt door 3FM.

Dit jaar wordt de route afgelegd als estafette en wisselen de dj’s elkaar af bij zogenaamde Chequepoints: feestelijke evenementen waar actievoerders en bezoekers naartoe kunnen komen om hun inzameling aan de actie te doneren en waar verschillende optredens en activiteiten worden georganiseerd.

Hiermee halen ze samen met de rest van Nederland geld op voor het Rode Kruis om jonge mensen te beschermen tegen mensenhandel. De dj’s starten op de Grote Markt in Goes op 18 december en eindigen op kerstavond op de Ossenmarkt in Groningen, waar de eindshow plaatsvindt en waar de opbrengst van 3FM Serious Request: The Lifeline bekend wordt gemaakt.

Meer info op de website van 3FM!

Deel via

Geef een reactie