Koopzondag: nieuwe kleding bij Jeannet Total Look!

,,Het voorjaar komt eraan en daarom wil ik graag de nieuwe kledingcollectie en leuke accessoires in mijn winkel een beetje promoten”, glundert Jeannet Olthoff. ,,Ik merk regelmatig dat mensen het misschien toch nog wat ongemakkelijk vinden om een kapsalon binnen te stappen om kleding te kijken, maar echt niemand hoeft zich bezwaard te voelen: iedereen is altijd welkom om binnen te komen!”

SCHALKHAAR – Om de drempel naar het snuffelen in haar kledinghoek met prachtige kleding en accessoires wat te verlagen, heeft Jeannet zondagmiddag 12 maart a.s. tussen 12.30 uur en 16.00 uur speciaal een ‘koopzondag’ (alleen kijken mag ook!) gepland in haar salon aan de Timmermansweg.

,,Ik merk dat het voor mensen blijkbaar toch een stap is om doordeweeks binnen te komen. Ze staan dan wel buiten voor de etalage te kijken en je ziet ze denken: ik stap even leuk naar binnen. Maar als ze bij de deur dan zien dat Jeannet Total Look ook een kapsalon is, durven ze blijkbaar niet en lopen ze door. Of je nou wel of geen klant bent in mijn kapsalon, je bent altijd welkom en kijk gewoon lekker vrijblijvend rond!”

Leuke reacties
Mensen kunnen ook doordeweeks, tijdens openingstijden van de kapsalon, gewoon binnen lopen om tussen de kleding en accessoires te snuffelen. ,,Wees welkom, want ik vind het superleuk om de verkoop van kleding te blijven doen in mijn winkel”, vertelt Jeannet. ,,We krijgen er ook ontzettend leuke reacties over. Sinds en na Corona zijn veel mensen online blijven kopen. Dat is erg jammer voor alle fysieke winkels. Online kopen is misschien makkelijk, maar kopen in een winkel is toch veel leuker?!”

Kom zondagmiddag 12 maart a.s. met je (schoon)zus, vriendin, buurvrouw, moeder, dochter, oma en/of tante naar Jeannet Total Look aan de Timmersmansweg 33 in Schalkhaar. Je bent welkom! Laat Jeannet zien dat je best die drempel over durft. Zo blijven leuke winkels voor ons dorp behouden!  

Deel via

Geef een reactie