Kledingactie van Sam’s in Koetshuis

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 september a.s. kunt u in Schalkhaar nette en herbruikbare kleding en schoenen inleveren. Dit kan in Schalkhaar bij Het Koetshuis aan de Timmermansweg 32; op  vrijdag van 18.30 uur tot 19.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Uw donatie komt ten goede aan een onderwijsproject van Cordaid in Kamuli (Oeganda).

SCHALKHAAR – Wat mag u allemaal inleveren? U mag behalve uw donatie van kleding en schoenen ook speelgoed, knuffels en huishoudtextiel in de vorm van dekbedovertrekken (graag compleet met kussenslopen), lakens, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, washandjes en zakdoeken inleveren. Graag separaat van de kleding verpakt in een gesloten plastic zak.

De vrijwilligers van Sam’s Kledingsactie nemen geen gordijnen, vloerbedekking, tuinkussens en tafelkleden aan.

Al ruim 55 jaar zet Stichting Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood zich in om middels het inzamelen van kleding en schoenen gelden te generen voor o.a. de (nood)hulpprojecten van Cordaid. Ieder voor- en najaar organiseert Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel.

Aanvullende informatie
Wilt u meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie of wilt u misschien zelf als vrijwilliger voor de stichting aan de slag? Kijkt u dan eens op www.samskledingactie.nl.

Deel via

Geef een reactie