Kerstmarkt op De Oorsprong

SCHALKHAAR – Op zondag 8 december opent de Kerstmarkt op De Oorsprong aan de Spanjaardsdijk haar deuren. Op deze gezellige markt kun je iets leuks vinden voor de kerst, lekkere streekproducten proeven en is er wat te doen voor de kinderen. Dit jaar maakt Charlotte met de kinderen engeltjes voor in de kerstboom!

Het is tijd voor bokbiertjes, glühwein, vuurkorven en kerstballen. Bij deze streekmarkt is de kerstsfeer volop aanwezig. Het is een uitje voor jong en oud. Je bent welkom op zondag 8 december van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Voor de streekmarkten worden kraamhouders uitgenodigd die weten hoe hun producten worden gemaakt en waar de ingrediënten vandaan komen. Daarmee krijg je inzicht in de herkomst van de producten, ‘eten van grond tot mond’. De gemeente gaat het eten van streekproducten door Deventenaren stimuleren. Op De Oorsprong zijn deze al te koop. De ambachtelijke producten hebben veel smaak en zijn goed voor uw gezondheid. Naast de etenswaren zijn er ook kramen met bijvoorbeeld sieraden, wollen kleding, klein meubilair en verzorgingsproducten aanwezig op de kerstmarkt. En er is iets leuks te doen voor de kinderen. Er is weer een ruim en interessant aanbod. Je bent van harte welkom om te komen kijken, toegang is gratis en parkeren ook!

Op zondag 8 december a.s. van 11.00 uur tot 17.00 uur, Kerstmarkt op ‘De Oorsprong’, Spanjaardsdijk 68 Schalkhaar, toegang gratis en vrij parkeren.

Deel via

Geef een reactie