Laatste nieuws

Inzamelactie kleding bij Koetshuis

Op vrijdag 23 september en zaterdag 24 september a.s. kunt u in ons dorp kleding en schoenen inleveren. Dit kan bij Het Koetshuis aan de Timmermansweg 32. De vrijwilligers van Sam’s Kledinginzameling zijn dan op de vrijdag van 18.30 uur tot 19.30 uur en op de zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur aanwezig om de goederen in ontvangst te nemen. 

Wat mag u allemaal inleveren?
U mag behalve uw donatie van kleding en schoenen ook speelgoed, knuffels en huishoudtextiel in de vorm van dekbedovertrekken (graag compleet met kussenslopen), lakens, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, washandjes en zakdoeken inleveren. Graag separaat van de kleding verpakt in een gesloten plastic zak. Onze vrijwilligers nemen geen gordijnen, vloerbedekking, tuinkussens en tafelkleden aan.

Investeren in onderwijs is investeren in een betere toekomst
Het krijgen van kwalitatief goed onderwijs is de beste manier om mensen uit extreme armoede te helpen. Kinderen die onderwijs krijgen kunnen hun eigen leven, maar ook dat van hun kinderen, aanzienlijk verbeteren. Ze krijgen zicht op een betere toekomst, mogelijk een baan, kunnen wat onafhankelijker worden en het komt de economie van het land ten goede.

Uw donatie komt ten goede aan het onderwijsproject van Cordaid in Burundi (Centraal-Afrika). Met uw donatie keren we het tij voor de toekomst van deze kinderen en kunnen we in de gemeenschappen Mbuye en Bukeye, in de provincie Muramvya, ruim 45.000 kinderen kwalitatief goed onderwijs bieden.

Meer informatie op www.samskledingactie.nl.

 

 

Deel via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *